KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Çobanbeyli Cumhuriyet İlkokulu

VELİ TOPLANTISI

Okulumuz geneli veli toplantısı yapıldı.Çobanbeyli Cumhuriyet ilk-ortaokulu konferans salonunda veliler ve tüm okul personeli bir araya geldi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından toplantıya geçildi.Toplantıda okul müdürü Gökhan AYHAN'ın açılış konuşmasının ardından okulun bütçesi görüşüldü.İstekli veliler arasından yönetim ve denetim kurulu oluşturuldu.Okul müdürü Gökhan AYHAN öğrenci devamsızlıklarının aileler tarafından takip edilmesini istedi.Öğrencilerin düzenli bekleme beslenme ve temizlik alışkanlığı kazandırılmasının önemli olduğundan bahsetti. Öğrencilerin bazılarında okula geç geldikleri velilerden bu konuda önlem almalarını istedi öğretmen veli  ilişkilerinin artırılmasını istedi.Toplantı okul rehberlik öğretmeni psikolojik danışman Murat ERTEKİN'in öğrenciler nasıl motive edilmeli nelere dikkat etmeliyiz başlıklı konuşmasıyla devam etti.Ardından velilerimize öğretmenleriyle sınıfta görüşmeleri devam edilebilecekleri söylenerek toplantı sonlandırıldı.Katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

19-10-202219-10-202219-10-202219-10-2022

Yayın: 19.10.2022 - Güncelleme: 22.02.2024 20:56 - Görüntülenme: 76